Dernekten Haberler

Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Genel Başkanı Sayın İsmail Çalışkan' ın sosyal iletişim platformlarımızda yapmış olduğu;

"Sayın üyelerimiz, değerli ağabey ve kardeşlerim, sayın müdürlerim

Bildiğiniz gibi Temüdder Merkez ve Şubelerimizin aylık sohbet ve değerlendirme toplantıları; derneğimizin faaliyetlerini gözden geçirmek, geleceğe yönelik planlar yapmak ve üyelerimiz arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenmektedir.
Yaz aylarında katılımın az olması nedeniyle bu toplantılara ara verilmektedir. Ancak üyelerimiz ve üye olmayan müdürlerimizin yaz döneminde çoğunlukla Ege bölgesinde (Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Muğla) olduğunu gözlemlemiş ve sohbetlerimize yazın da devam edebileceğimizi değerlendirmiştik.

Neticede geçen sene birisi Dikili'de diğeri de Ayvalık'ta iki sohbet toplantısı düzenlemiştik. Toplantılara çok sayıda müdürümüz katılmış ve memnuniyetlerini ifade etmişlerdi. Bu sene de Ayvalık-Sarımsaklı Moral Eğitim Kampında bir toplantı düzenlenmesine karar verdik. Kamp müdürümüzle yaptığımız görüşmede,
toplantımızın 16 Ağustos Cuma günü saat 15.00 de yapılmasının uygun olacağını değerlendirdik.

Müsait olan müdürlerimizin katılımını bekler (isteyen müdürlerimiz eşleriyle birlikte gelebilirler), saygı, sevgi ve selamlarımızı sunarım."

paylaşımı sonucunda görülen teveccüh üzerine Geleneksel 3. Yaz Sohbet Toplantımız Sarımsaklı Ayvalık Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 16.08.2024 günü gerçekleştirilmiştir.

Ege bölgesinde bulunan müdürlerimiz ve eşlerinin de katılımı ile çok güzel bir sohbet ortamı oluşarak hasret giderilmiştir. Önümüzdeki senelerde de artık gelenekselleşmiş olan yeni toplantılarda buluşmak temennisi ile toplantıya katılan müdürlerimiz ve eşlerine teşekkür edilerek toplantımız sona ermiştir.

Toplantıya yönetim kurulu olarak; İsmail Çalışkan, Ahmet Sarıca ve eşi, Ayhan Çankaya ve eşi, İrfan Tomruk ve eşi ile Emniyet Müdürlerimiz Sayın Zafer Lütfü Aras, Prof. Dr. Ahmet Nişancı, Özcan Atalay, Mehmet Böke ve eşi, Muzaffer Işık, Mustafa Üstün, Mustafa Acar, Mustafa Karayel, Göksenin Baş, Mahmut Nas ve eşi, Remzi Koçöz ve eşi, Salih Güngör ve eşi, Ahmet Köklem ve eşi, Mustafa Aydın, Hüseyin Şahar, Ünal Uysal, Hacı Özgül ve eşi, Yüksel Çarhacıoğlu ve eşi, Mehmet Terzioğlu ve eşi, Nuh Gürler ve eşi, Mahmut Karakaş, Aydın Eroktay, Salim Kılıç, Cengiz Girgin, Yusuf Ünsal, Tayfun Ermol ve eşi, Zafer Kaya, Ömer Faruk Terim, Cemil Çağlar, Tahir Bayındır, M.Özcan Atalay, R.Vehbi Ağırbaşlı, Mehmet Özbek, Celil Taşkın ve eşi, Halil İhsan Şimşek, Sertaç Sınıkçı, Mehmet Yıldız, Salih Gökalp, Musa Akıllı ve Reha Kocabıyık iştirak etmişlerdir.

Toplantının ev sahipliğini yapan Sarımsaklı Ayvalık Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Arif Kurum ve personeline göstermiş oldukları yakın ilgi alakadan ve samimiyetlerinden ötürü ayrıca teşekkür edilmiştir.